Nord VPN


nordvpn-erbjudande

Nord VPN Översikt

(VPN Nord/Nordic VPN)

FÖRDELAR

 1. Använder WireGuard VPN-teknik
 2. Multihop, split-tunneling och Tor-anslutningar
 3. Många serverplatser
 4. Stark kundsekretess
 5. Lätt att använda

NACKDELAR

 1. Dyr
 2. Ibland trångt gränssnitt

NORDVPN SPECS

 1. Gratis version nr
 2. 500+ servrar Ja
 3. Samtidiga VPN-anslutningar 6
 4. Tillåter 5+ samtidiga anslutningar Ja
 5. Geografiskt olika servrar Ja
 6. Blockerar annonser Ja
 7. Gratis version Datagräns Ingen gratis version
 8. Serverplatser 59 länder

En VPN kan skydda din webbtrafik från att bli snooped av din ISP samtidigt som det gör det mycket svårare för spioner och annonsörer att spåra dig online. Till skillnad från de flesta VPN-tjänster erbjuder NordVPN lite av allt utöver det grundläggande skyddet. Den har en stor och mångsidig samling servrar, en imponerande arsenal av sällan sett verktyg samt stark integritets- och säkerhetspraxis. Den använder också den senaste WireGuard-tekniken. Trots de höga kostnaderna imponerar den fortfarande och tjänar utmärkelsen Editors Choice.

DNS Leak Resolver säkerställer skyddade och säkra DNS-begäranden, alla servrar och platser har anti-DDoS-skydd. Den automatiska kill switch-funktionen ger användarna tillförlitligt avbrott i nödanslutningen. Kunder kan betala för VPN-programvaran anonymt med Bitcoins om de vill.

Kundsupport

Användare kan kontakta Nord VPN kundsupport per chatt, via e-post och via kontaktformuläret. Frågor besvaras inom 24 timmar. Dessutom drar kunderna nytta av 30-dagars pengarna-tillbaka-garantin. Det är definitivt en av de bästa VPN i världen.

Nord VPN Trustpilot Recensioner

Det Nordic VPN-företaget Nord VPN har sitt huvudkontor i Panama City och ser tillbaka på mer än tio års erfarenhet.

VPN-leverantörens globala nätverk finns på mer än 4434 serverplatser i 57 olika länder.

Nord VPN (eller VPN Nord / Nordic VPN som det också kallas) passar perfekt för användare som sätter högt värde på anonymitet och säkerhet. Inga kunddata registreras i enlighet med “nollloggpolicyn” som först infördes 2008.

Kombinationen av dubbel VPN-kryptering och SOCKS5-proxyn gör det möjligt för VPN-programvaran att surfa säkert och anonymt i det decentraliserade Tor-nätverket.

Topprecensioner

 

Få 68% rabatt på senaste försäljning

Jämförelse Med Bäst Presterande VPN 2021

Toppjämförelser

Streaming

Allt fler företag – inklusive Amazon, Netflix och Sky – erbjuder sina kunder olika strömbara multimedieinnehåll. Många serier och TV-format är faktiskt bara tillgängliga via streamingtjänster. Nya avsnitt av den favoritserien är ofta inte tillgängliga ännu i streamers hemland och kan bara ses i USA på grund av licensproblem. Många amerikanska idrottsevenemang har samma problem. IP-blockering gör det omöjligt att komma åt strömmarna från sitt eget land. Bortsett från Amazon Prime Video och Netflix, TV-stationer i USA och Storbritannien blockerar också tillgång från andra länder på grund av licensfrågor.

VPN-programvara tillåter användare att ändra sin IP och därmed deras virtuella plats eller, annorlunda sätta, maskera sin faktiska plats. De är praktiskt taget “bosatta i önskat land” och kringgå IP blockering. Streamingleverantörer och webbplatser lokaliserar VPN-användarna i USA och ger full tillgång till filmer, serier och sportsändningar.

Nord VPN driver mer än 4434 servrar globalt, av dessa 250 högpresterande servrar enbart i USA. Även högkvalitativt innehåll i 4K-upplösning kan strömmas tack vare en maximal nedladdningshastighet på upp till 101 Mbit/s och obegränsad datavolym. Modern Smart Play Technology från Nord VPN ger direkt tillgång till alla streamingwebbplatser. Förbrukaren automatiskt ta emot en dynamisk IP adress tack själv till den enorm belopp av fri adress och kanna också köpa en hängiven IP adress. Upp till 6 olika enheter som datorer, surfplattor, smartphones och spelkonsoler kan användas parallellt med ett konto. En app är tillgänglig för mobila enheter.

Filesharing

Ljud-CD och DVD är ganska dyra. Därför är fildelning lika populär som den någonsin varit. Många människor fortfarande regelbundet ladda ner filer från Internet, trots de stora farorna och problem. Risken att åka fast är mycket betydande utan en säker kryptering och tillförlitlig IP-maskering. Detta kan snabbt leda till varningsbrev, vilket resulterar i allvarliga böter.

Nordic VPN-programvara anonymiserar helt användaren tack vare IP-maskering. Användaren behöver inte ha andra tankar om att dela filer. Användarens IP-adress är krypterad, vilket gör den omöjlig att spåra. En aktiverad kill switch säkerställer att data inte heller kan delas utan skydd av misstag.

Användarens egen identitet kan maskeras utmärkt i kombination med den dubbla kryptering som Nord VPN erbjuder. Filer kan delas utan begränsning tack vare obegränsad dataöverföring. Nord VPN/Nordic VPN kunder kan använda alla vanliga fildelning och torrent-tjänster tack vare peer-2-peer-anslutning stöd. Nord VPN erbjuder sina användare optimerad P2P-datatrafik med höga nedladdningshastigheter på upp till 101 Mbit/s. SOCKS-5-proxyn säkerställer maximal dataöverföringshastighet. DNS Leak Resolver säkerställer i sin tur säkra och skyddade DNS-begäranden. inga användardata loggas i enlighet med nollloggpolicyn. Den högkvalitativa AES-256-CBC-krypteringen skyddar dessa data till 100 procent att de inte kommer att hamna i fel händer.

Kringgå brandväggar

Statliga Internet censur har varit på uppgång i flera år nu. I vissa länder, som Iran eller Kina, är censuren särskilt drakonisk. Brandväggar förhindrar tillgång till de flesta innehåll och tjänster på Internet i offentliga institutioner och företag. Många mycket viktiga webbplatser och tjänster påverkas vanligtvis som Google, Facebook, Twitter, Wikipedia och YouTube. Dessa grundläggande viktiga Internettjänster är inte tillgängliga på grund av denna censur. Detta är mer än bara en olägenhet för användarna.

VPN-programvara tillåter användare att kringgå brandväggen, en av de viktigaste censuråtgärder. För att göra det maskerar programvaran användarens faktiska IP-adress. Adressen och all datakommunikation krypteras oigenkännlighet. Därför känns anslutningen inte längre igen som oönskad av respektive brandvägg, vilket möjliggör fullständig åtkomst. Förbrukaren kanna surf den Internet utan begränsningarna och flytta runt omkring den spindelväv fritt tack själv till VPN mjukvaran. De är inte längre censureras och kan använda alla tjänster som erbjuds.

Nord VPN erbjuder alltid sina användare tillräckligt med gratis IP-adresser med mer än 4434 servrar över hela världen. Dedikerade IP-adresser kan köpas utöver de dynamiska IP-adresserna. Serverplatserna är fördelade över hela världen. Servrarna i företaget täcker alla kontinenter – bortsett från Antarktis. Data skyddas alltid med hjälp av en modern AES-256-CBC-kryptering. Detta skyddar dem på ett tillförlitligt sätt från åtkomst från tredje part. VPN Nord använder en speciell SOCKS5 proxy för säker och snabb surfning. Användare har tillgång till mer än 3000 proxyservrar totalt.

Användarvänlighet

VPN-programvaran kan installeras inom några minuter. Den Nord VPN mjukvaran inte rättvis funktion på all gemensam versionen av Fönstren, den också stöttar Macintosh OS X och Linux systemen. Dessutom finns det en mobilapp för de mobila operativsystemen Apple iOS och Google Android samt för BlackBerry mobila enheter. Användare med en spelkonsol kan konfigurera programvaran manuellt. Följande video visar i detalj hur enkelt och tillgängligt det är att använda VPN-programvaran i praktiken.

Om en kund inte är nöjd med tjänsten, kan de använda pengarna-tillbaka-garantin inom den första månaden. Användare med problem eller frågor bör först kontakta den vänliga supporttjänsten. De är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Kunder kan ställa sina frågor per e-post, via sociala nätverk eller livechatten, eller genom att skapa en supportbiljett. Kunderna kan dessutom komma åt den omfattande kunskapsdatabasen.

Följande tabell visar vilka enheter och plattformar som kan använda VPN-programvaran för Nord VPN. Mobilappen på smartphones och surfplatta och skrivbordsprogram kan snabbt installeras.

vpn nord devices

Säkerhet & anonymitet

Internet erbjuder tyvärr också mer kriminellt benägna användare ett land av möjligheter. Antalet hackerattacker och fall av it-brottslighet har ökat avsevärt under de senaste åren. Personuppgifter missbrukas bland annat i reklamsyfte och omvandlas till kalla kontanter. Offentliga nätverk – som de som finns på tågstationer, flygplatser och kaféer – är farliga för användarna. Erfarna hackare kan få tillgång till bankdata med lätthet; myndigheter och företag kan spionera på användarnas surfbeteende och använda detta till sin egen fördel.

VPN-programvara gör det möjligt för användare att surfa på Internet anonymt och utan begränsning från en säker datatunnel. Programvaran maskerar den verkliga IP-adressen för användaren och gör all datakommunikation oigenkännlig. IP-adressen och användardata kan inte dekrypteras, inte av hackare och inte av företag eller myndigheter.

nordic VPN protocols

Prestanda

Nord VPN erbjuder sina kunder nästan global täckning tack vare sin höga serverdensitet med mer än 4434 servrar i nästan 57 olika länder. Denna tillförlitliga täckning ger användarna en avgörande fördel: Programvaran byter automatiskt servrar om en server är överbelastad eller erbjuder mindre än optimal prestanda; användare behöver inte frukta anslutningsavbrott. Anslutningar är alltid tillförlitligt etablerade, tar bara 7 sekunder att upprätta i genomsnitt. Dessutom kan användarna dra nytta av en låg pingtid på endast 5 millisekunder och obegränsad datavolym.

nordvpn performance

Den faktiska statusen för alla aktiva servrar visas i realtid så att användarna kan få en helhetsvisning av Nord VPN-serverns prestanda i förväg. Den maximala nedladdningshastigheten är 101 Mb per sekund, uppladdningen är snabb samt med upp till 85 Mb/s.

Slutsats

Det råder ingen tvekan i våra sinnen: Det erfarna företaget Nord VPN rankas verkligen bland de bästa VPN programvaruleverantörerna. Företaget sticker ut genom sina mer än 4434 servrar över hela världen samt höga uppladdnings- och nedladdningshastigheter. Nord VPN vinner särskilt användare över med sin dubbla kryptering och intelligent fungerande DNS Leak Resolver. Nord VPN erbjuder många viktiga funktioner som SOCKS-5 proxy och en automatisk nödfrånkoppling. Konfiguration och drift är intuitivt och passar även för mindre erfarna kunder. Ingen loggprincip säkerställer att kunddata inte registreras och inte hamnar i fel händer.

Nord VPN sticker ut med sitt utmärkta värde för pengarna. Det är mycket väl lämpad för användare som fäster stort värde på anonymitet och säkerhet. Kunder kan betala för tjänsten helt anonymt med Bitcoins och kan dra nytta av 30-dagars pengarna-tillbaka-garantin. Användare som fortfarande måste bestämma sig kan testa programvaran utan ekonomisk risk.

Hur mycket kostar NordVPN?

NordVPN kostar $ 11,95 / månad eller så kan du betala $ 119 / år. Årsplanen listas till rabatterat pris på $ 59, men du kommer att betala priset på $ 119 när du förnyar prenumerationen.

Andra planer erbjuds ibland av NordVPN för olika nivåer. Som ett exempel kan man för närvarande få en 2-årig prenumeration som kostar $ 89 med en $ 1-årsprenumeration vid förnyelse.

Läs alltid det finstilta.

LIKNANDE PRODUKTER

 1. ProtonVPN
 2. IVPN
 3. Mullvad VPN
 4. TunnelBear VPN
 5. CyberGhost VPN
 6. ExpressVPN
 7. Surfshark VPN
 8. IPVanish VPN
 9. VyprVPN
 10. DöljIPVPN
 11. Norton Secure VPN

Ladda ner Nord VPN Free Trial

Nord VPN Free Trial kan laddas ner från den här sidan >>

Nord VPN erbjuder inte längre en gratis provversion (Nord VPN free trial download) utan en 30 dagars återbetalningsperiod.

Klicka här för mer gratis VPN versioner.

68% rabatt