Hur man tittar på Netflix USA i Sverige med en VPN

Du kommer inte att kunna titta på Netflix USA när du är i Sverige om du inte har en amerikansk IP-adress. Ta reda på hur du kommer förbi Netflix-åtkomstbegränsningarna med ett virtuellt privat nätverk (VPN) och de bästa VPN erna för jobbet.

Netflix är tillgängligt i nästan alla länder i världen, med bara några få undantag. Netflix visar dock olika innehåll beroende på var du befinner dig. Om du är i Sverige får du ett annat Netflix-videobibliotek än det som finns i USA, även om du registrerade dig i USA. Amerikanska Netflix har fler titlar än andra landsversioner. Lucifer, The Bodyguard och den amerikanska versionen av The Office är bara några exempel på shower tillgängliga på US Netflix men inte i svenska Netflix-biblioteket.

Du kan komma åt amerikanska Netflix från Sverige med en VPN. En VPN får det att se ut som om du ansluter från USA genom att ersätta din riktiga IP-adress med en amerikansk. Observera att Netflix känner till VPN och försöker blockera dem. Om du försöker titta på en video på amerikansk Netflix med de flesta VPN, kommer du att se detta meddelande:

Netflix USA i Sverige proxy error

Många VPN-leverantörer kommer att berätta att ingen tjänst kan kringgå dessa block. Det är inte sant. Lyckligtvis finns det några VPN-nätverk som kan kringgå de geografiska begränsningsåtgärderna och hjälpa dig att komma åt Netflix USA från Sverige eller någon annanstans i världen.

I det här inlägget förklarar jag hur man tittar på Netflix USA från Sverige och avslöjar de bästa VPN-tjänsterna som finns idag.

Hur man tittar på Netflix US i Sverige

Följ dessa enkla steg nedan om du vill titta på amerikansk Netflix medan du är i Sverige. Om du har slutfört stegen och fortfarande inte kan se Netflix USA, försök att rensa cacheminnet och kakorna och ladda sedan om sidan.

Så här ser du Netflix USA i Sverige med en VPN:

1. Registrera dig för en lämplig VPN. Jag rekommenderar NordVPN .
2. Ladda ner och kör installationsfilen och låt den konfigurera VPN-appen.
3. Öppna appen och välj en VPN-server i USA.
4. Vänta tills en anslutning upprättas.
5. Navigera till Netflix-webbplatsen så får du ett amerikanskt bibliotek. Välj en video och njut.

Att besegra Netflix VPN-kontroller är en dyr och tidskrävande uppgift, vilket är troligt varför så få VPN-tjänster tar utmaningen. Även tjänster som kan möjliggöra åtkomst till amerikansk Netflix från utlandet bygger inte den möjligheten på alla sina amerikanska servrar. Som sådan kan du behöva kontakta ditt VPN: s kundsupportteam för att ta reda på vilken server du ska ansluta till.

NordVPN

NordVPN driver mer än 5 000 servrar i 62 länder och har ett betydande nätverk i USA. Detta är en av de bästa VPN: erna för att komma åt USA: s Netflix från Sverige och det har ett lågt pris. Det kan avblockera flera andra Netflix-bibliotek samt andra populära tjänster som BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime och ABC, NBC och CBS i USA.

NordVPN: s hastigheter är inte lika snabba som för andra tjänster på den här listan. Jag har dock anslutit till amerikansk Netflix med NordVPN från många länder och sett oavbrutna videoströmmar varje gång.

Tjänstens säkerhetsfunktioner inkluderar en kill-switch och ett extra anti-malware-system, kallat CyberSec. Anslutningssäkerhet inkluderar DNS-skydd och kryptering för all kommunikation. Företaget håller inga loggar, vilket skyddar din integritet ytterligare.

Appar finns för Windows, macOS, iOS, Android och Linux. Tjänsten kan installeras manuellt på routrar och digitalboxar. Om du bara vill skydda din webbläsartrafik kan du använda webbläsartillägget NordVPN för Chrome och Firefox. Du får ansluta upp till sex enheter samtidigt.

Anmälan till ett Netflix-konto i Sverige

Netflix erbjuder inte en gratis tjänst; du måste betala för det. Men alla erbjuds Netflix den första månaden gratis, så du kan kolla in tjänsten innan du är helt engagerad. Du måste ange dina bankuppgifter för abonnemangsbetalningen innan den kostnadsfria testmånaden börjar. Kom ihåg att avsluta ditt konto innan den första månaden löper ut om du vill undvika att fortsätta med den betalda tjänsten.

När du registrerar dig för Netflix måste du vara belägen i det land där du har ett bankkonto. Så om du reser till Sverige under en kort period och du inte förväntar dig att öppna ett bankkonto där, skapar du ett Netflix-konto innan du lämnar USA. Om du bor i Sverige på lång sikt kan du lika gärna registrera dig för tjänsten där. Det andra alternativet är att använda en VPN och ansluta till en server på den plats som matchar din faktureringsadress, i vilket fall du kan registrera dig var som helst.

Språket som Netflix presenterar på sina skärmar är inställt på språket i det land som du registrerar dig som standard. Du ser alltid tjänsten på det språket oavsett var du loggar in. Du kan dock ändra detta i dina profilinställningar.